Σχετικά με μας
Είμαι καινούργος στο χώρο....
και όχι ακριβώς ειδικός. Η πολυετής έρευνα στο χώρο των υποτροπικών φυτών σε σχέση με το τοπικό κλίμα, έχει συσσωρεύσει την απαραίτητη γνώση.
Οι διαρκείς προσπάθειες για την απόδειξη της άποψης ότι η Κρήτη μπορεί να φιλοξενήσει διάφορα φυτά, που απο μόνα τους δεν θα μπορούσαν να έρθουν, πρόσθεσαν εμπειρία. Εξειδικευμένη επιστημονική γνώση, δεν διαθέτω, δεδομένου ότι οι σπουδές μου στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, ουδεμία σχέση έχουν με το αντικείμενο.

+30 6972658525
+30 2810542965
Είμαι ο Μανόλης Φουκάκης, γεννημένος στον Πανασσό Ηρακλείου και μένω στο Γάζι, δίπλα στο Ηράκλειο.

Το ξεκίνημα της δραστηριότητας αυτής, έγινε πρίν από περισσότερα από είκοσι χρόνια, σε επίπεδο καθαρά ερασιτεχνικό, στάδιο που δεν θα έλεγα ότι έχει ξεπεραστεί.

Από το 2011 ξεκίνησα με υποτυπώδεις υποδομές και πολύ μεράκι, την αναβάθμιση της προσπάθειας.

Στο διάστημα, από τότε μέχρι σήμερα, έχω πειραματιστεί σε κάποια φυτά σε διάφορες συνθήκες και με συνεχή ενημέρωση μέσα από ιστοχώρους πανεπιστημίων του εξωτερικού αλλά και πληροφορίες φίλων μου από χώρες που διαθέτουν σχετική εμπειρία.

Μέσα από τις σελίδες του ιστοχώρου μου, μπορείτε να πάρετε μιά ιδέα για τη δουλειά μου και ταυτόχρονα να ενημερωθείτε σχετικά, στο βαθμό βέβαια, που είναι εφικτή η παρουσίαση των πληροφοριών που καθημερινά συγκεντρώνω.
Πρέπει να τονίσω, ότι ο ρόλος μου είναι απλά να μαζεύω τις πληροφορίες και και να κρίνω στο βαθμό του εφικτού, την αξιοπιστία τους. Ότι γράφεται στα διάφορα blogs, δεν τα απορρίπτω μέν αλλά και δεν τα εμπιστεύομαι πριν τα διασταυρώσω. Πληροφορίες με επιστημονική βάση (ασθένειες, μέθοδοι καλλιέργειας κλπ), κατά κανόνα προέρχονται από Πανεπιστήμια. Χαρακτηριστικά αναφέρω αυτά της Χονολουλού, της Καλκούτας, του Πεκίνου, του Καράκας.

Επικοινωνήσετε μαζί μας και εκφράσετε ελεύθερα την άποψη σας.
Μορείτε ακόμα να μας τηλεφωνήσετε:
Σχετικά με μας
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Τα νέα μας
Δένδρο παπάγιας ύψους 3.50 μέτρων στον κήπο μου στο Γάζι.
Φυσαλίδα Περουβιάνα μέσα στο θερμοκήπιο στην Τύλισσο.
Δένδρο Guava
Ανθισμένο Tamarillo στον κήπο μου στο Γάζι.
Tamarillo fruits
Αρχική σελίδα
Papaya
Physalis peruviana
Tamarillo
Guava
Hybiscus
Pasion fruit
Dragon fruit
Fri, 13 Mar 2015 11:32:20 UT