Υπηρεσίες
Τεχνική στήριξη.

Προκειμένου να αποφύγουμε απώλειες στην παραγωγή των φυτών μας, είμαστε υποχρεωμένοι να ερευνούμε διαρκώς σε κάθε κατεύθυνση.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μπορούμε να δώσουμε πληροφορίες σχετικά με την επιτυχημένη διαδικασία φύτευσης και ανάπτυξης των προϊόντων μας.
Επαναλαμβάνω ότι δεν είμαστε ειδικοί. Όμως είμαστε σε θέση να συγκεντρώνουμε γνώση και εμπειρία, χρήσιμη στους πελάτες μας.
Σε εξέλιξη υπάρχει διαδικασία παραγωγής ενημερωτικών φυλλαδίων, που θα μοιράζονται στους αγοραστές των φυτών μας.
Στο φυτώριό μας, αναπτύσουμε φυτά, στοχεύοντας σε ευρύτατη γκάμα εφαρμογής.
Εποχιακά θα προσφέρουμε φυτά για μεταφύτευση, ακολουθώντας την παράδοση.
Απευθυνθείτε σε μάς για προμήθεια φυτωρίου λαχανικών, όποτε αρχίζει η καινούργια σαιζόν.
Αυτό δεν μας απομακρύνει από την αρχική μας κατεύθυνση, που είταν τα υποτροπικά.
Εξακολουθούμε να στοχεύουμε σε αυτά και συνεχίζουμε ασταμάτητα την έρευνα.
Γιαυτό, τα τρία αρχικά φυτά, έχουν ήδη γίνει περισσότερα από δέκα.
Στο μενού αριστερά στη σελίδα, μπορείτε να κάνετε μια πρώτη γνωριμία.
Μεγαλύτερες γλάστρες, συγκεκριμένα Φ22, προσφέρονται τα φυτά σαν έτοιμα καλλωπιστικά, αφού μπορούν να φιλοξενήσουν αρκετά μεγάλο φυτό, με την κατάλληλη περιποίηση προφανώς.
Για παράδειγμα η παπάγια σε Φ22 μπορεί να ξεπεράσει σε ύψος τα 1.20 μέτρα, ενώ η φυσαλίδα ανθίζει και καρποφορεί κανονικά και το μέγεθός της υπερβαίνει το 1 μέτρο σε έκταση και ύψος.

Εχοντας πλήρη αντίληψη, οτι δεν γίνεται ο αγρότης να μεταβεί από τη μιά μέρα στην άλλη, σε νέες καλλιέργειες, προωθούμε τα υποτροπικά σε μεγάλες γλάστρες που ξεκινούν από Φ16, με προορισμό τη μεταφύτεση σε ήπιας έκτασης δοκιμαστική καλλιέργεια.
Με τον τρόπο αυτό ξεπερνούμε τις δυσκολίες και τον κίνδυνο αποτυχίας, λόγω άγνοιας των πελατών μας. Εμείς έχουμε την τεχνογνωσία να ξεπεράσουμε τους κινδύνους, στους οποίους εκτίθενται τα μικρά φυτά
Τέλος, έχοντας σαφώς προσανατολισθεί, στον τομέα παραγωγής καλλωπιστικής παπάγιας, αρχίσαμε παραγωγή φυτών σέ γλάστρα Φ40 χωρητικότητας 25 περίπου λίτρων και σε υπόστρωμα από τύρφη, που μπορούν να επιβιώσουν χωρίς μεταφύτευση, σε ύψος που υπερβαίνει τα 2 μέτρα, ενώ κάλλιστα μπορούν να παράγουν καρπούς, με την κατάλληλη λίπανση και περιποίηση γενικότερα.
Στο ξεκίνημα τα φυτά αυτά είχαν ύψος μικρότερο από 60 εκατοστά και αναμένεται μέχρι τον Απρίλιο να έχουν υπερβεί τα 1.60 μέτρα και να έχουν κάποιους πράσινους καρπούς και μεγάλο αριθμό λουλουδιών.
Στη φωτογραφία, φαίνονται γλαστρες Φ40, με παπάγιες και φυσαλίδες.
Η παπάγια δεξιά, έχει ήδη ύψος περίπου 1 μέτρο.
Σχετικά με μας
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Τα νέα μας
Δένδρο παπάγιας ύψους 3.50 μέτρων στον κήπο μου στο Γάζι.
Φυσαλίδα Περουβιάνα μέσα στο θερμοκήπιο στην Τύλισσο.
Δένδρο Guava
Ανθισμένο Tamarillo στον κήπο μου στο Γάζι.
Tamarillo fruits
Αρχική σελίδα
Papaya
Physalis peruviana
Tamarillo
Guava
Hybiscus
Pasion fruit
Dragon fruit
Fri, 13 Mar 2015 11:32:21 UT